Sider

søndag den 29. januar 2012

En weekend med sne & hygge :)

Det har faktisk bare været en mere eller mindre stille og rolig weekend :) I fredags tog Shania hjem til en pige fra klasse, da de skulle holde filmaften, så det var kun Savanna og Alexander der var med til hygge fredag aften :) Olivia gik nemlig kold omkring kl. 18.45 :) Så vi hyggede herhjemme med blandet slik, baconchips og cola :) De nåede at se en smule af X-factor, men bad om, at komme i seng omkring kl. 20.30.

Lørdag skulle vi hente Shania ved 12 tiden, så efter vi havde hentet hende drønede vi forbi tanken for, at handle til børne MGP om aftenen :) Masser af chips og cola :) Jeg fik i løbet af dagen taget en god portion af rengøringen imens Olivia sov og de 3 store legede på værelserne :)
Om aftenen skulle vi jo som sagt se børne MGP, og de 3 store glædede sig helt vildt :) Vi havde tændt alle vores stearinlys, slukket alt lyset, chips og cola på bordet og så blev der ellers hygget til musik :) Alexander gik kold ca. 1 times tid inde, mens Shania og Savanna holdt ud til det sluttede..... men så var de godt nok også grydeklar :)

I dag har dagen udelukkede stået i hyggens tegn :) Da Olivia havde sovet sin formiddagslur tog vi alle overtøj på, og smuttede ud i sneen og kælkede. Vi var dog ikke ude ret længe, da det var hammer koldt, men vi fik da noget frisk luft :) Bagefter gik vi ind pog spiste frokost og legede lidt indtil det var tid til, at Olivia skulle sove sin middagslur :)







 

Imens Olivia sov biksede jeg en omgang ostebolledej sammen og lavede en omgang cupcakes. Og da hun stod op satte vi os ved spisebordet og hyggede endnu engang - denne gang med lune boller, cupcakes og the :) 










MEN....... nu er jeg træt og vil smide mig på sofaen indtil sengen kalder :) Skal tidlig op og sende alle ungerne afsted ;) Godnat derude :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom meget gerne med ris, ros eller andet, men hold den gode tone. Jeg sletter tilsvininger, nedladende, stødende kommentarer med hård hånd